Известие

Collapse
No announcement yet.

неработещи реотани на задното стъкло 156

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• неработещи реотани на задното стъкло 156

значи откакто сложих газовото реотаните на задния джам никак не щат да работят

преди това ходих на диагностика във ФИАТ сервиз и те бяха сваляли капака на бушоните незнам защо, но му бяха счупили едната щипка, та не съм сигурен след ФИАТ дали работеха ама май работеха

въпроса ми е тея реотани имат ли си бушон, и каква би могла да бъде причината да не работят, лампата на копчето си свети пък едва ли са изгорели всички отведнъж
    Honda CB 500
    Алфа Ромео 156 1.8 '98 (бракувана )
    Москвич Алеко - 6 нюанса на червеното (вечна му памет)
    Зелен дванайсетак от яките (то други няма)

на никои ли не са му спирали реотаните?

сега в събота ще погледна бушоните един по един
    Honda CB 500

Comment

На мен лично не са ми спирали на 156цата, ма на 155цата редовно им сменях бушончето...
      Alfa Romeo 156 2.0 T.S. Selespeed '00
      Alfa Romeo 155 1.7 T.S. '94
      Alfa Romeo 90 2.0 '87
      sigpic

Comment

Re: неработещи реотани на задното стъкло 156

Първоначално публикувано от lord_chuldarkar
        значи откакто сложих газовото реотаните на задния джам никак не щат да работят

преди това ходих на диагностика във ФИАТ сервиз и те бяха сваляли капака на бушоните незнам защо, но му бяха счупили едната щипка, та не съм сигурен след ФИАТ дали работеха ама май работеха

въпроса ми е тея реотани имат ли си бушон, и каква би могла да бъде причината да не работят, лампата на копчето си свети пък едва ли са изгорели всички отведнъж
        Е ако са ти сложили ключа за газовото на този бушон нищо чудно, че не ти работи.
        2014: Deutschland über alles

Comment

газовото си взема ток от акумулатора.

вчера свалях бушона и тои си е наред, даже като го няма и лампичката въобще не свети (на копчето)

Друга особеност е, че тоя докато настроива газовото и беше пуснал реотаните може ли да има връзка?
          Honda CB 500

Comment

Working...
          X